Ingredients
-
600 g Kycklingfilé
-
2/3 burk Pesto Barilla genovese
-
2 st Vitlöksklyftor
-
4 dl Grädde
-
2 dl Créme Fraiche
-
Nymalen svartpeppar
-
Salt
-
350 g Pasta
-
Topping
-
Parmesan
Directions
Pestopasta med kyckling – en ny vardagsfavorit som går fort att laga! Som utlovat så ska jag dela fler recept som inge kräver mycket tid i köket eller som sköter sig själva. Det här en sån rätt! Du kan addera grönsaker om du vill, skippa kyckling och bara köra sås. Gör lite som du känner och gillar!.
Steps
1
Done
|
TillagaTärna kycklingen. Riv vitlöken. Börja koka pastan. |
2
Done
|
Addera mer pesto och mycket peppar tills du är nöjd med smaken. Smaka upp med chilipulver och eventuellt lite salt också. Låt småputtra i några minuter och vänd sedam ner pastan. |
3
Done
|
ServeraServera med parmesan och mer nymalen svartpeppar. |
2 Comments Hide Comments
Kan man köra vanliga pesto?
Absolut! 🙂