Ingredients
-
500 g Scampi
-
3 st Vitlöksklyftor
-
1 burk Barilla tomatssås med basilika
-
1 st Chili
-
1.5 dl Persilja (färsk)
-
1 nypa Strösocker
-
400 g Linguine
-
50 g Smör
-
Peppar
-
Salt
Directions
En otroligt god pasta med scampi med pasta som är vänt i persiljesmör. Snabblagat också! Ultimat rätt om du vill ha något lyxigt som inte tar för mycket tid! Går att laga med blandade skaldjur också! Något för nyår?
Steps
1
Done
|
PreppTina scampi om de är frysta. Finhacka chili vitlök och persilja. Börja koka pastan. Blanda smör och persilja. |
2
Done
|
Värm en panna med olivolja. Vänd ner hälften av vitlöken och bryn den utan den tar färg. Vänd i scampi och chili och fräs i en två minuter. Ställ scampin åt sidan. |
3
Done
|
När pastan är klar sila av och blanda med persiljsmöret ställa åt sida. I samma panna som du har stekt scampin - värm olivolja och resterande vitlök och chili. Vänd ner tomatsåsen och lite hackad persilja låt puttra i 5-10 minuter på låg värme smaka av med salt peppar och lite socker. |
4
Done
|
ServeraNär såsen smakar bra, stäng av värmen. Häll i pastan och scampin. Låt det bli varmt och blanda ihop och servera sedan direkt. |