0 0
Scampipasta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Scampi
3 st Vitlöksklyftor
1 burk Barilla tomatssås med basilika
1 st Chili
1.5 dl Persilja (färsk)
1 nypa Strösocker
400 g Linguine
50 g Smör
Peppar
Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Scampipasta

  • 25
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

En otroligt god pasta med scampi med pasta som är vänt i persiljesmör. Snabblagat också! Ultimat rätt om du vill ha något lyxigt som inte tar för mycket tid! Går att laga med blandade skaldjur också! Något för nyår?

Steps

1
Done

Prepp

Tina scampi om de är frysta. Finhacka chili vitlök och persilja. Börja koka pastan. Blanda smör och persilja.

2
Done

Värm en panna med olivolja. Vänd ner hälften av vitlöken och bryn den utan den tar färg. Vänd i scampi och chili och fräs i en två minuter. Ställ scampin åt sidan.

3
Done

När pastan är klar sila av och blanda med persiljsmöret ställa åt sida. I samma panna som du har stekt scampin - värm olivolja och resterande vitlök och chili. Vänd ner tomatsåsen och lite hackad persilja låt puttra i 5-10 minuter på låg värme smaka av med salt peppar och lite socker.

4
Done

Servera

När såsen smakar bra, stäng av värmen. Häll i pastan och scampin. Låt det bli varmt och blanda ihop och servera sedan direkt.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Crispy salmon bites med sweetchili-currysås
next
Pasta pesto med kyckling
previous
Crispy salmon bites med sweetchili-currysås
next
Pasta pesto med kyckling

Add Your Comment