Ingredients
- 900 g Delikatesspotatis
- 400 g Majskolv
- 1 st Rödlök
- 1 st Vitlöksklyftor
- 25 g Smör
- 1 dl Persiljahackad
- Salt
- Peppar
Directions
Rostad potatissallad med majs och rödlök. Enkel potatissallad som man kan variera med olika tillbehör. Det kan vara gott att ha i lite fetaost som både är salt och syrligt.
Steps
1 Done | Rosta potatisSätt ugnen på 250 grader och låt den bli ordentligt varm. Klä en plåt med papper och dela potatisen i 2 delar. Placera potatisen på plåten med den skurna sidan nedåt. Rosta sedan i ugnen i 20 min eller tills de är riktigt gyllene. |
2 Done | Rör ihop potatisalladenStrimla rödlöken. Stek eller grilla majskolvarna. Smält smöret och blanda med pressad vitlök (Går även bra med olja istället för smör). |