Ingredients
-
Kycklingfärs
-
500 g Kycklingfärs
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 msk Japansk soya
-
Sås
-
1 dl Oystersås
-
1 msk Kinesisk soya
-
2 msk Japansk soya
-
2 tsk Strösocker
-
Grönsaker & nudlar
-
500 g Blomkål
-
400 g Spetskål
-
2 st Morötter
-
250 g Äggnudlar
-
Valfritt till servering
-
Sötsursås
-
Lime
Directions
Då var det dags för en wok med grönsaker i säsong i oktober. Vi har fortsatt blomkål, spetskål, morötter i säsong som gör sig utmärkt i en wok. Som protein använder jag kycklingfärs men det går bra med annat protein också.
Steps
1
Done
|
KycklingfärsStek färsen tills den är genomstekt. Tillsätt riven vitlök och soja. Stek ihop och ställ åt sidan. |
2
Done
|
SåsBlanda alla ingredienser till såsen i en skål. |
3
Done
|
Grönsaker & nudlarKoka nudlarna. |
4
Done
|
ServeraServera med sötsursås och lime (om du vill) |
2 Comments Hide Comments
När ska såsen ner i pannan?
samtidigt som nudlarna <3 / Emilia