Ingredients
-
Kycklingfärs
- 500 g Kycklingfärs
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 msk Japansk soya
-
Sås
- 1 dl Oystersås
- 1 msk Kinesisk soya
- 2 msk Japansk soya
- 2 tsk Strösocker
-
Grönsaker & nudlar
- 500 g Blomkål
- 400 g Spetskål
- 2 st Morötter
- 250 g Äggnudlar
-
Valfritt till servering
- Sötsursås
- Lime
Directions
Då var det dags för en wok med grönsaker i säsong i oktober. Vi har fortsatt blomkål, spetskål, morötter i säsong som gör sig utmärkt i en wok. Som protein använder jag kycklingfärs men det går bra med annat protein också.
Steps
1 Done | KycklingfärsStek färsen tills den är genomstekt. Tillsätt riven vitlök och soja. Stek ihop och ställ åt sidan. |
2 Done | SåsBlanda alla ingredienser till såsen i en skål. |
3 Done | Grönsaker & nudlarKoka nudlarna. |
4 Done | ServeraServera med sötsursås och lime (om du vill) |
2 Comments Hide Comments
När ska såsen ner i pannan?
samtidigt som nudlarna <3 / Emilia