• Home
  • Sallader
  • Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette
0 0
Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 st Burrata
20 st Körsbärstomater
Balsamvinäger
Olivolja
Flingsalt
Tillbehör
Basilika
Baguette

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette

  • 40
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Tillbehör

Directions

Share

Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette. En god förrätt eller tillbehör som passar perfekt till en pastarätt eller som en tapas rätt.  Baguetten skivar jag tunt och rostar sedan med olivolja och flingsalt. Då blir det superkrispiga och goda att skopa burrata och tomater med.

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 200 grader. Dela körsbärstomater och blanda med olivolja, salt och balsamico. Rosta i mitten av ugnen i 20-25 minuter.
Skiva baguetten. Ringla över olivolja och lite flingsalt. Rosta i ca 5 min tills de blir gyllene.

2
Done

Servera tomaterna med baguetterna och burratan som du toppar med färsk basilika.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
hallonsorbet
previous
Hallonsorbet
Vaniljpannacotta med passionsfrukt - utan gelatin
next
Vaniljpannacotta med passionsfrukt – utan gelatin
hallonsorbet
previous
Hallonsorbet
Vaniljpannacotta med passionsfrukt - utan gelatin
next
Vaniljpannacotta med passionsfrukt – utan gelatin

Add Your Comment