0 0
Vegetariska färsbiffar med fetaost, couscous och tzaztiki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Färsbiffar
500 g Vegansk formbar färs
1 st Vitlöksklyftor
150 g Fetaost
1 tsk Paprikapulver
1 tsk Oregano
2 tsk Rapsolja
Salt
Peppar
Tzatziki
4 dl Grekisk yoghurt
0.5 st Gurka
1 st Vitlöksklyftor
Salt
Couscous
3 dl Couscous
1 st Grönsaksbuljong
1 tsk Gurkmeja
2 msk Smör

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Vegetariska färsbiffar med fetaost, couscous och tzaztiki

  • 30
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Färsbiffar

  • Tzatziki

  • Couscous

Directions

Share

Vegetariska färsbiffar med fetaost, couscous och tzaztiki. Enkel middag som du slänger ihop på 30 minuter. Den vegetariska formbara färsen är enkel att jobba med och gör det smidigt att göra biffar.

Servera gärna en god sallad till!

Steps

1
Done

Tzatziki

Riv gurkan och kläm ur vätskan. Blanda gurka, yoghurt, pressad vitlök, olivolja. Smaka upp med salt.

2
Done

Färsbiffar

Blanda ihop tinad formbar färs med vitlök, fetaost och kryddor.
Forma till biffar och stek tills de får yta på båda sidorna.

3
Done

Couscous

Koka upp buljong och gurkmeja i en halvliter vatten ungefär.
Häll upp couscousen i en bunke. Häll över vattnet så att de täcker couscousen med 1 cm. Rör om. Lägg en tallrik över och låt couscousen svälla i 5-10 minuter.
Fluffa sedan upp couscousen med en gaffel och vänd i smör.

4
Done

Servera

Servera biffarna med couscous, tzatziki och en god sallad.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
pastasallad med tonfisk
previous
Krämig tonfisksallad med pasta
Tortellini i baconsås
next
Tortellini i baconsås
pastasallad med tonfisk
previous
Krämig tonfisksallad med pasta
Tortellini i baconsås
next
Tortellini i baconsås

Add Your Comment