Ingredients
-
100 g Mjölkchoklad
-
100 g Mörk choklad
-
100 g Smör
-
2 st Ägg
-
1 dl Strösocker
-
1 tsk Vaniljsocker
-
0.75 dl Vetemjöl
-
Glasyr
-
50 SmörTill glasyren
-
0.5 dl KaffeTill glasyren
-
1 dl KakaoTill glasyren
-
2 dl FlorsockerTill glasyren
-
1 tsk VaniljsockerTill glasyren
Directions
Kärleksmums + brownie = sant. Tänk dig en kladdig kärleksmums. Visst låter det gott? Jätte! Det här är ett av mina favoritbakverk. Älskar kärleksmums i alla former men den här kärleksmumsbrownien är nog favoriten.
Formen jag använder är: 20 cm, har du en större så gör receptet gånger 1.5
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 175 grader. |
2
Done
|
Vispa ägg och strösocker lätt. Sikta ner vaniljsocker och mjöl.. Tillsätt den smälta chokladblandningen och rör om lite till, bara precis tills det går ihop till en jämn smet. |
3
Done
|
Häll smeten i rund form med måtten ca 20cm klädd och smord, och grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter (beror på ugn, den ska vara liite lös när du tar ut den om du vill ha den kladdig). Låt svalna helt innan du lägger på glasyren. |
4
Done
|
GlasyrenSmält smöret till glasyren och låt svalna. Blanda sedan ihop smöret med resten av ingredienserna, förutom kokosflingor, till en jämn och bredbar smet. |