Ingredients
-
125 g Smör
-
3 st Ägg
-
3 dl Strösocker
-
5 msk Kakao
-
2 tsk Vaniljsocker
-
1.25 Vetemjöl
-
1 nypa Salt
-
5 msk Florsockertill glasyren
-
0.5 dl Kallt starkt kaffetill glasyren
-
60 g Smörtill glasyren
-
Kokostopping
Directions
Kladdig kladdkaka med kärleksmumsglasyr, såå good! Perfekt när man är sugen på två saker, istället för att välja en så kan man göra en kombination av båda ?
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form. |
2
Done
|
Vispa ägg och socker tills det blir poröst. |
3
Done
|
Grädda i 15minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha och hur din ugn är. Jag börjar med 10min och sedan håller jag koll. Du kan göra glasyren under tiden kakan är i ugnen (blanda bara smör, florsocker, kakao och kallt kaffe och låt den sedan tjocka ihop sig i kylen). När kakan svalnat bre över kärleksmumsglasyr ? |