Ingredients
-
0.5 Gullök
-
2 st Vitlöksklyftor
-
3 nävar torkade Kantareller
-
2 dl Vitt vin
-
3 dl Vispgrädde
-
1 dl Parmesan
-
2 msk Tryffelolja
-
Pepparefter smak
-
Saltefter smak
-
Pasta
Directions
Krämig och god pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja. En enkel pasta med lite lyxigare känsla. Jag hade torkade kantareller som jag la i blöt innan det var dags att laga såsen, men det går lika bra med färska eller annan svamp. Då får man nog bara smörsteka dem innan man slänger ner dem i såsen,
Steps
1
Done
|
Börja koka pastavattnet. |
2
Done
|
Häll i vispgrädden, salt, peppar och 1 msk tryffelolja. Låt koka i 4-5 min. Häll sedan ner parmesan och kantareller och smaka av med mer salt, peppar och tryffelolja. |
3
Done
|
Sila av pasta och rör ner den i såsen. Servera pastan och toppa den med liet persilja, parmesan och tryffelolja. |