Ingredients
-
2 burkar Tonfik i burk
-
1 st Rödlök
-
1 st Paprika grön
-
0.5 dl Persilja
-
2 msk Panko
-
2 msk + 2 dl att vända i Vetemjöl
-
1 st Salladslök
-
2 tsk Sriracha
-
2 st Vitlöksklyftor
-
2 st Ägg
-
Salt
-
Tillbehör
-
1 paket Äggnudlar
-
Broccoli
-
Sriracha mayo
Directions
Enkla tonfiskbiffar som är krispiga på utsidan men mjuka på insidan. Servera tonfiskbiffarna med äggnudla, stekt broccoli och srirachamajnonnäs. Antingen färdigköpt eller blanda ihop majonnäs med önskad mängd srirachasås.
Steps
1
Done
|
TonfiskbiffarFinhacka paprika, salladslök, rödlök och persilja. Låt tonfisken rinna av ordentligt, den får inte vara vattning. Blanda sedan med tonfisken med grönsakerna och ägg. Tillsätt sedan mjöl, 2 msk panko, lite olja, peppar, sriracha (valfritt), salt och blanda ihop. Forma till biffar och vänd i panko. Stek på medelvärme i olja på båda sidorna tills de är genomstekta och krispiga. |
2
Done
|
NudlarnaKoka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Dela broccolin och stek den i olja tillsammans med pressad vitlök och salt. Blanda sedan nudlarna och broccoli, tillsätt lite olja. |
3
Done
|
Servera tonfiskbiffarna med nudlarna och sriachamajonnäs! |