Ingredients
-
5 st Kycklinglårfilé
-
1 st Rödlök
-
2 dl Soltorkade tomater
-
1 paket Färskost örter
-
1 paket Minimozzarella
-
10 st Körsbärstomater
-
Balsamico
-
Ruccola
-
4 stora Tortilla
-
Kryddor till kycklingen
-
Oregano
-
Salt
-
Peppar
-
Vitlökspulver
-
Paprikapulver
Directions
Supergod italiensk kycklingwrap. I wrapen har jag färskost med örter, en röra på soltorkade tomater, grönsaker och kyckling. Vill du göra den vegetarisk går det utmärkt att byta ut kycklingen mot soyafiléer. Det går också bra att skippa den helt och köra på mer mozzarella och grönsaker istället!
Steps
1
Done
|
KycklingenSalta och peppra kycklingen. Krydda med paprikapulver, vitlökspulver och oreganon. |
2
Done
|
TillbehörenHacka tomat, rödlök, dela mozzarellan och mixa de soltorkade tomaterna till en röra. Smaka av med salt och peppar. |
3
Done
|
Gör wrapenBre färskost med örter på ena halvan av tortilan och röran med soltorkade på den andra. Lägg sedan på tomater, rödlök, mozzarella, ruccola, kyckling. Ringla sist över balsamico och vik ihop. |