Ingredients
-
Dressing
- 2 st Lime
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 dl Äppelcidervinäger
- 2.5 msk Ljus sirap
- 2 msk Neutral olja
- 1 tsk Sesamolja
- Salt
-
Räkor
- 280 g Räkoravrunnen
- 1 st Limesaft + skal
- 1 st Chili
- 1 st Vitlöksklyftor
-
Övrigt
- 250 g Risnudlar
- 150 g Rödkål
- 1 st Paprika
- 0.5 st Gurka
- 10 st Rädisor
- 2 st Avokado
- 4 st Salladslök
Directions
Risnudelsallad med räkor – krispigt, syrligt, söt och gott. Även snabblagat! Servera till lunch, middag eller som en del av en buffé.
Steps
1 Done | DressingenVispa ihop alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt, sirap och mer vinäger. De ska smaka mycket! |
2 Done | RäkorSila av räkorna. Blanda räkorna med chili, vitlök och limesaft och limeskal. |
3 Done | ÖvrigtTillaga nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten och klipp. |