Ingredients
-
Sås
-
0.5 dl Oystersås
-
2 msk Japansk soya
-
1 msk Kinesisk soya
-
3 tsk Strösocker
-
Biffen
-
500 g Lövbiff
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 tsk Kinesisk soya
-
1 tsk Japansk soya
-
2 msk Majsstärkelse
-
Övrigt
-
2 st Paprika röd
-
1 st Paprika gul
-
1 st Paprika grön
-
1 st Chili
-
1 st Vitlöksklyftor
-
Ris
-
4 st Salladslök
Directions
Steps
1
Done
|
BiffenStrimla biffen och riv vitlöken. Lägg ner i en skål och häll i resten av ingredienserna. Blanda ihop och ställ åt sidan medan du förbereder resten. |
2
Done
|
SåsenBlanda ihop alla ingredienser i en liten skål. |
3
Done
|
ÖvrigtSkölj och strimla paprikan. Strimla chilin och riv vitlöken. |
4
Done
|
Woka ihopStek biffen på hög värme i olja tills den fått yta. Ställ åt sidan. |
5
Done
|
ServeraServera biffen med kokt ris, toppa med salladslök. |