Cookies med non stop eller smarties, det du får tag på! Enkla och goda kakor med små non stop knappar. Perfekt att baka till påsk med lite mer pastellfärgade knappar...
Supergoda och saftiga kanelbullar med vaniljkräm, några utan också. Vaniljkrämen gör bullarna extra saftiga och goda. När bullarna är färdiggräddade så penslar jag dem med sockerlag. Det kapslar in fukten...
Saftig jordgubbsrulltårta – Rulltårta med jordgubbssylt. Rulltårta är verkligen bland det smidigaste att baka. På mindre än 30 minuter har du en färdig bakelse som du kan fylla med valfri...
En riktigt kladdig och god kladdkaka med nutellaganache och bär. Jag gräddar min kladdkaka i en 20 cm form för att få höjd på den. Har även i lite extra...
Hemmagjorda piroger med fetaost och spenat – fluffiga och mjuka. Piroger är verkligen så gott och smidigt att ha i frysen när man är hungrig. Därför brukar jag passa på...
Saftiga semlor med hemmagjord mandelmassa. Supermjuka bullar, men perfekt vispad grädde och hemmagjord mandelmassa. Bullarna håller sig saftiga i 2-3 dagar, men rekommenderar att frysa in om du inte ska...
Vegetarisk pad thai. Supergod autentisk pad thai med tofu – föredrar du soyafileér går det bra att byta ut! Det som gör en pad thai icke vegetariskt är att pad...
Ricottabollar i tomatsås – vita köttbullar från södra Italien. Du blandar samman ricotta, ströbröd, parmesan, vitlök, basilika och ägg. Resultatet blir supergoda och krämiga bollar som serveras i tomatsås med...
Friterade räkor med basilikaaioli! Supergod rätt att servera till tapas, t ex patatas bravas så kan du passa på att använda samma olja till båda rätterna! Låt räkorna tina och...
Vegetarisk vårrullepaj! Vårrullen möter filodegspaj och det blir en smidig och god middag. Toppa med srirachamajonnäs och en gurksallad. I det här recept fyller jag rullarna med morot, salladslök, vitkål...