Chokladfondant med vaniljglass och hallon. Chokladfondant är en väldigt enkel dessert som dessutom enkelt görs glutenfri. Oftast vill man ha fondanten kladdig och det är svårt att säga hur länge...
Supergod och krämig carbonara! Jag blev inspirerad av en carbonara som jag åt i Rom på Luciano Cucina. Den restaurangen gör Roms godaste carbonara och självklart ville jag försöka återskapa...
Jordgubbstårta i långpanna med vaniljkräm. En smarrig tårta som bakas i en långpanna 30×40 cm. Du kan antingen göra två stora bottnar som jag eller dela varje botten i två...
Min smarriga sommartårta – ett lager kexfyllning och banan, och ett annat vaniljkräm, kiwi och jordgubbar. Så fräsch, luftig och god! Kexet jag använder till fyllningen är av märket Lane,...
Vaniljrutor – tänk dig en krämig vaniljpaj med spröd pajdeg fylld med vaniljkräm. Den här pajen är mega smarrig och smidig att göra. Du kan servera den som den är...
Princes krofne – balkanvariant av Petit-chou. De fylls sedan med vaniljkräm och grädde. I det här receptet skippar jag grädde men vispar ner lite grädde i vaniljkrämen. Det går även...
Moussaka med potatis, får man laga det? Såklart man får! När det blir såhär gott så är allt tillåtet, nästan. Föredrar du aubergine så kan du byta ut potatisen, eller...
Supergoda och saftiga kanelbullar med vaniljkräm, några utan också. Vaniljkrämen gör bullarna extra saftiga och goda. När bullarna är färdiggräddade så penslar jag dem med sockerlag. Det kapslar in fukten...