Supergod korean fried chicken med ris och gurksallad. Har gjort ett liknande recept tidigt men den här gången gjorde jag bland annat en glaze på Gochujang. Gochujang är en koreansk...
En snabb variant av turkisk manti. Manti är små köttfärsfyllda pastaknyten med vitlöksås och paprikasmör. Det går också bra att byta ut salsiccian mot annan korv eller valfri färs, men...
En väldigt snabb och god pasta med soltorkade tomater. Det enda jag gör är att mixa en burk soltorkade tomater och koka upp med grädde och kryddor. Sedan är det...
En enkel och väldigt god sashimisallad med sesamdressing. Tunt skivad salmalax med massor av krispiga grönsaker, mango och avokado toppat med fritrade gyozablad och ärtskott. Istället för sesamdressing kan man...
Asiatisk kycklingsallad med jordnötsdressing. Pankopanerad kyckling som blir superkrispig och god tillsammans med strimlade grönsaker och mango. Vill du göra en vegetarisk variant så byt ut kyckligen mot krispig tofu.
Pad thai med kyckling! En klassisk pad thai innehåller tamarindpasta och det har jag använt i det här receptet. Det finns en del andra ingredienser som man ska – torkade...
Krispigt stekt tofu i en söt glaze med sesamfrön, gurksallad och ris. Riktigt gott! Det är något tidskrävande att panera tofun men det är det värt. Tofun är fortfarande krispig...
En smakrik svamppasta med smak av tryffel. För att få tryffelsmak använde jag en svampkräm med tryffel från Zeta samt tryffelolja. Istället för parmesan toppade jag pastan med ett pangrattato...
Fishcakes med asiatiska smaker med chili-och vitlöksmarinerade risnudlar och en syrlig vinägrett. Väldigt gott! Alltid gott med syra till fisk. Fishcakes är ett lite roligare sätt att äta fisk. Du...
En riktigt god nudelsallad med saftig kyckling, picklad broccoli och enjordnötsdressing. Allt passar så bra ihop och utgör en bra balans mellan olika texturer och smaker. Recept jordnörsdressing Jordnötsdressing –...