Korean fried tofu med ris och gurksallad. Ett väldigt gott sätt att tillaga tofu på. Tofu är ju väldigt smaklöst och behöver en bra smaksättning och enligt mig även krisp...
Biang biang noodles – hemmagjorda nudlar med smakrik chiliolja. Det här är så himla gott! Rekommenderar starkt att testa det. Orkar du inte göra dina egna nudlar så kan du...
En smarrig tacogratäng med massor av god topping. Den här tacogratängen kan du göra med valfri sorts färs. Servera sedan tillsammans med nachochips, grönsaker och såser!
Färsfylld zucchini toppad med fetaost. En enkel och god vardagsrätt som går att variera med båda grönsaker, färs och ost. I det här receptet har jag vegofärs men det går...
Supergod korean fried chicken med ris och gurksallad. Har gjort ett liknande recept tidigt men den här gången gjorde jag bland annat en glaze på Gochujang. Gochujang är en koreansk...
Enkla veganska nuggets på kikärtor. De är billiga att göra och smaken bli ju självklart inte som kycklingnuggets utan kikärtsbiffar. Till dem serverade jag risnudlar, stekt broccoli och morot, och...
Saftiga kycklingspett med paprika och rödlök. Kycklingen får ligga i en yoghurtmarinad i ett par timmar för att bli riktigt saftig. Till spetten kan du servera krispig potatis i ugn...
Pide är turkiska piroger som bland annat görs med en färsfyllning. Fyllningen går även att göra på t.ex ost. Tillskillnaden från vanliga piroger så är dessa öppna och tunnare. Till...
Krämig chorizopasta toppad med riven parmesan. Jag hade chorzio med smak av paprika och vitlök, men det går bra med vilket chorizo som helst. Vill du lyxa till det så...
En krämig och otroligt god tikka masala med linser. Jag har tidigare gjort tikka masala med kyckling och med paneer men det här är min senaste favorit! Så smakrikt och...