En enkel och god tonfiskwrap med krispiga grönsaker. Jag älskar att ha rödlök och paprika till, men du får själv välja vilka grönsaker du vill ha i wrapen. Tonfiskröran är...
Korean fried tofu med ris och gurksallad. Ett väldigt gott sätt att tillaga tofu på. Tofu är ju väldigt smaklöst och behöver en bra smaksättning och enligt mig även krisp...
Supergod korean fried chicken med ris och gurksallad. Har gjort ett liknande recept tidigt men den här gången gjorde jag bland annat en glaze på Gochujang. Gochujang är en koreansk...
Panerad festaost som jag serverar som en grekisk sallad med havreris. Väldigt gott och smidigt att laga. Det går både att äta rätten som huvudrätt eller som en sidorätt/sallad om...
Sushi cups! En enkel och god asiatisk förrätt eller tilltugg. Kopparna gjorde jag på gyozadegblad. De finns att köpa på asitiaska livsmdelsbutiker. Jag fyller sedan kopparna med wasabi och soyasmaksatt...
Hemmagjord sushi var inte så svårt att göra som jag trott. Det gäller att få till riset så det varken blir över eller underkokt. Riset får verkligen inte stormkoka utan...
Nachotallrik med korv massor av grönsaker och goda såser. Så enkelt och gott. Jag älskar att variera nachotallrikar och tacos med olika typer av protein. Jag behöver inte den klassiska...
En enkel och väldigt god sashimisallad med sesamdressing. Tunt skivad salmalax med massor av krispiga grönsaker, mango och avokado toppat med fritrade gyozablad och ärtskott. Istället för sesamdressing kan man...
Gyros i hemmagjord mjukt pitabröd, tzatziki, sallad och pommes. Det här är så otroligt gott! Jag använde mig utav färdigköpt fryst gyros och det går lika bra att byta ut...
Räktartar med avokadokräm i friterat rispapper. En enkel, fräsch och god förrätt som man också kan göra med lax om man föredrar det. Då rispappret blir mjukt snabbt är det...