Hoisinnudlar med tofufärs eller vanlig färs! Men kan verkligen slå ett slag för tofu här. Ett bra sätt att äta mer växtbaserat och dessutom blir det billigare.
Säsongswok september bjuder på en wok med biff, blomkål, spetskål och zucchini. I det här receptet skippar jag oystersås och har istället hoisin. Det gör att det enkelt går att...
Fried rice med kyckling och räkor. En ultimat rätt att laga när du vill ta till vara på rester. Proteinet går att variera och likaså grönsakerna. Jag hade i både...
Fried rice med skinka – en snabblagad och perfekt rätt som passar utmärkt dagar när du inte har mycket tid i köket. Har du ris över går detta på max...
Kycklingwok med hoisinsås. Enkelt och väldigt gott! Hoisin är en sås som är gjort på sojabönspasta. Det finns olika märken och varianter, och dessa skiljer sig åt. I det här...
Nudlar med färs och broccoli. Supergott och lättlagat! Du kan göra den här rätten med vilken sorts färs du vill – vegetarisk, nöt, kyckling etc. Vill du addera mer grönsaker...
Vegetarisk banh mi med tofu. Hoisinmarinerad tofu, picklad morot, srirachamajonnäs, frasiga färska grönsaker och färskt bröd. Tillsammans blir det här supergott tillsammans.
Supergod och snabblagad nudelrätt med vetenudlar, stekt färs, champinjoner, spenat och pak choi. Jag använder blandfärs men det går lika bra med annan typ av färs. Går utmärkt med vego!...
Mongoliska köttbullar i smakrik och god glaze. Supergoda och passar perfekt att servera till en nudelsallad, med ris eller om rätt på en buffé. Köttbullarna tillagas i ugnen på drygt...