Burek med färdigköpt filodeg med köttfärs. Krispig och saftig burek som går snabbt att göra när man inte orkar göra egen filodeg. I det här receptet använder jag köttfärs men...
En enkel och väldigt god sashimisallad med sesamdressing. Tunt skivad salmalax med massor av krispiga grönsaker, mango och avokado toppat med fritrade gyozablad och ärtskott. Istället för sesamdressing kan man...
Krispig pepparkaksgranola som passar perfekt under juletider. Vill du göra det extra gott så testa att äta granola med saffranssirap med apelsin. Toppa sedan med russin och kanske lite lingon...
En snabbtillagad vegetarisk ramensoppa toppad med shiitake, soyafilébitar och paprika. Du kan ersätta toppingen med tofu, annan svamp eller grönsaker som du tycker om. Misopasta och ramennudlar hittas på de...
Hemmagjord granola med saffran. Saffran ger en julig smak och tillsammans med russin blir det väldigt gott. Hemmagjord granola är så mycket godare än färdigköpt!
Yakitori kycklingspett med ris. Enkel, god och saftig kyckling. Yakitori är en japansk rätt som består utan skekt kyckling på spett. Penslade och marinade kycklingen i japanska smaker – soya,...
En enkel, snabb vegansk ramen med jordnötssmör, svamp och tofu. Den här soppan kan du slänga ihop på under 30 min, jag rekommenderar dock att göra en egen eller köpa...
Filodegsrullar med köttfärs och salladslök. Saftiga och krispiga filodegsrullar som även går att göra vegetariska genom att byta ut köttfärsen till vegofärs. Du kan också smaksätta färsen med andra kryddor....
Krispigt stekt tofu i en söt glaze med sesamfrön, gurksallad och ris. Riktigt gott! Det är något tidskrävande att panera tofun men det är det värt. Tofun är fortfarande krispig...
Krispig sticky chicken i en söt glaze tillsammans med en syrlig gurksallad och ris. Det här var verkligen galet gott och jag kommer definitivt laga det igen. Det är inte...