En snabb och lyxig tryffelpasta med äkta svart tryffel. Äkta tryffel är väldigt dyrt och kan vara svårt att få tag på. Jag köpte min på en delihall. Vill man...
Burek med färdigköpt filodeg med köttfärs. Krispig och saftig burek som går snabbt att göra när man inte orkar göra egen filodeg. I det här receptet använder jag köttfärs men...
Tandoorirostade kycklingklubbor med ris och persiljeyoghurt. Smakrika kycklingklubbor som fått mycket smak av att ligga i en marinad. Servera med en fräsch yoghurtsås och ris. Går även bra att servera...
Rostad potatis med karamelliserad lök, pepparotsmajonnäs och gräslök. Rostar delikatesspotatis på riktig hög värme tills de blir riktigt gyllene och rostade. Tillsammans med pepparotsmajonnäsen och löken blir det en väldigt...
Ugnsrostade rödbetor på yoghurtbädd och brynt smör. En perfekt rätt till julbordet eller som tillbehör. Rödbetor passar bra till fetaost och getost, men i det här fallet är det yoghurten...
Vörtscones – enkla, goda och frasiga vörtscones med vörtkrydda och russin. Det går snabbt och smidigt att svänga ihop. Godast är de nybakade med marmelad eller ost och smör. Äter...
Öppen lasagne med smörstekt salami, vispad ricotta, rostade pinjenötter och ricotta. En väldigt snabb och god pastarätt. Perfekt om du vill laga något som känns lite lyxigare men inte kräver...
Mjuk saffranskola som jag gjort i silikonformar. Det är väldigt smidigt och snyggt! Jag kokar kolan till 124 grader men kan koka till 123 eller 125 om man föredrar det....
Köttfärslimpa med brunsås, kokt potatis, ärtor och svartfinbärsgelé. En saftig och god vardagsrätt. Väldigt smidigt med köttfärslimpa när man inte orkar steka färsbiffar. Köttfärslimpan sköter sig själv i ugnen och...