Lätt och fluffig marängtårta fylld med färska hallon och blåbär som bryter av det söta. Det går bra att fylla tårtan med citroncurd eller rabarber också om man föredrar det!...
Vitlöksbrödssnurror – frasiga och goda. Gjorde dessa och serverade till tomatsoppa men det går lika bra att äta dem som de är eller servera till andra rätter!
Snabba minimunkar – bara 4 ingredienser! Utan jäst och utan jäsning. Perfekt när man vill ha något som är enkelt och snabbt. Vänd minimunkarna i florsocker eller doppa i choklad!
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad. En éclair är ett avlångt bakverk gjord på chouxdeg. De blir ihåliga och fylls med olika och toppas med choklad. Den är...
Enkel och frasig kycklingschnitzel. Perfekt att göra en större sats för att sedan göra flera rätter. Du kan servera kyckligschnitzeln färk med örtvinägrett och potatis, och sedan värma på för...
Jordgubbstårta i portionsglas. En enkel och lättlagad jordgubbstårta som du serverar portionsvis i antingen fat eller i glas. Varva rulltårtsbottnar, med vaniljkräm utan ägg, jordgubbssylt och jordgubbar. Toppa med lättvispad...
Okonomiyaki – japansk vitkålspannkaka! Supergod och smidig att laga. Okonomi betyder ”det man gillar” och yaki ”grillad/stekt”. Så som namnet säger så kan man toppa med det man tycker om....
Kyckling souvlaki med mjukt bröd. Saftig och mjukt kycklingsouvlalki som serveras med pitabröd, tzatziki och en fräsch sallad. En perfekt sommarmiddag som får vilken plats som helst att kännas som...
Mjuka och goda cookies utan ägg – med chokladknappar och marshmallows. I och med att de är äggfria så är det väldigt enkelt att göra dem veganska. Byt ut smöret...