• Hem
  • Frukost
  • Bananpannkakor med lönnsirap, kanelstekta bananer och nötter
0 0
Bananpannkakor med lönnsirap, kanelstekta bananer och nötter

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
2 st mogna Banan
4 st Ägg
1,5 dl Havregryn glutenfria havregryn för glutenfritt
Rapsolja att steka i
1 msk Kanel
1 st Banan att toppa med
2-3 msk Nötter
Lönnsirap

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bananpannkakor med lönnsirap, kanelstekta bananer och nötter

Features:
  • Glutenfritt
  • Ca 20 min
  • Portioner 12
  • Lätt

Ingredienser

Steg

Dela

Enkla och goda bananpannkakor som toppas med nötter, kanelstekta bananer och lönnsirap. Jag mixar alltid ner alla ingredienser i en matberedare. Bananpannkakorna blir jämna och lättare att steka.

Glutenfritt: byt ut till glutenfria havregryn

Steg

1
Färdig

Pannkakor

Mixa alla ingredienser för pannkakorna i en mixer, stek på medelvärme i olja. Toppa, fota och njut!

2
Färdig

Topping

Dela bananen i fyra delar. Strö över kanel jämt över bananhalvorna. Stek i olja eller smör på medelvärme.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Goda brownie cookies
Föregående
Kladdiga brownie cookies
Krispiga linsbiffar med sesammayo
Nästa
Krispiga linsbiffar med sesammayo och ris
Goda brownie cookies
Föregående
Kladdiga brownie cookies
Krispiga linsbiffar med sesammayo
Nästa
Krispiga linsbiffar med sesammayo och ris

Kommentera