Ingredients
-
Chimichurri
-
40 g Persilja
-
0.5 st Rödlök
-
2 st Vitlök
-
1msk Oregano
-
1.25 dl Olivolja
-
3 msk Rödvinsvinäger
-
Peppar
-
Salt
-
-
Tomatsallad
-
10 st Körsbärstomater
-
0.5 st Rödlök
-
2 msk Olivolja
-
1 msk Rödvinsvinäger
-
Salt
-
Övrigt
-
1 st Baguette
-
4 st Chorizo
-
Majonnäs
Directions
Choripan – argentinsk korv med chimichurri. Chimichurri är en hetsyrlig sås med bland annat persilja. Det passar gott till kött eller korv som i det här fallet. Vill du göra vegetarisk byter du enkelt bara ut korven.
Toppa choripan med chimichurri, tomatsallad och majonnäs!
Steps
1
Done
|
ChimichurriLägg ner alla ingredienser i en matberedare (förutom olivoljan). Mixa! Tillsätt olivoljan och smaka sedan av med salt, peppar och mer syra. Ställ åt sidan. |
2
Done
|
TomatsalladFinhacka löken och tomaterna. Blanda ihop i en skål tillsammans med salt, vinäger och peppar. |
3
Done
|
KorvenDela korven på mitten (långsidan). Stek. Dela baguetten och gröp ur brödet lite så då får plats med tillbehören. |
4
Done
|
Servera korven i baguetten tillsammans med chimichurrin, tomatsalladen och majonnäs! |