Ingredients
-  2 paket Stora vita bönor
 -  2 burkar Finkrossade tomater
 -  5 st Paprika sivri
 -  2 st Schalottenlök
 -  10 st Körsbärstomater
 -  2 st Vitlöksklyftor
 -  1 tsk Paprikapulver
 -  1 st Chili
 -  Salt
 -  Peppar
 -  1 dl Persilja
 -  30 g Smör
 -  Brödskivor
 
Directions
En väldigt snabb böngryta på stora vita bönor som fått värmas upp i en smakrik tomatsås. Toppade sedan böngrytan med persiljesmör men det går bra att toppa med t.ex fetaost också. Servera med rostat bröd eller couscous!
Steps
|   1  Done   |    Hacka lök, vitlök och chili. Fräs chili och löken i olja tills löken mjuknat något. Dela tomaterna och paprikan i mindre klyftor.  |  
|   2  Done   |    Tillsätt finkrossade tomater, salta, peppra och tillsätt lite paprikapulver och en nypa socker. Låt tomatsåsen puttra på medellåg värme i 15-20 min. Rör om då och då.  |  
|   3  Done   |    Smaka av tomatsåsen och tillsätt eventuellt med peppar eller salt. Sila av bönorna och ha i dem i såsen. Låt de värmas upp.  |  
|   4  Done   |    Servera böngrytan med bröd och finhackad persilja som du blandar med brynt smör och salt. Du kan servera med t.ex fetaost till också.  |