Ingredients
-
Fisken
-
400 g Torskrygg
-
3 dl Panko
-
2 dl Mjölkvalfri sort
-
2 dl Majsstärkelse
-
Rapsolja
-
Salt
-
Mango & avokadosalsa
-
3 dl Fryst mango
-
2 st Avokado
-
1 st Chili
-
1 st Vitlöksklyftor
-
0.25 st Gurka
-
1 msk Olivolja
-
0.5 st Lime
-
Rödkål
-
200 g Rödkål
-
2 msk Olivolja
-
1 st Lime
-
Salt
-
Övriga tillbehör
-
Tortilla
-
Sriracha mayo
Directions
Fish tacos med avokado och mangosalsa, rödkål och sriracamajonnäs! Supergott och ett perfekt sätt att variera sin tacos med. Tillbehören går att variera oändligt men tycker att det är gott med något krispigt, något sött och lite hetta tillsammans med fisken.
Steps
1
Done
|
FiskenTina och torka av fisken om den är varit fryst. Salta och låt dra en stund på hushållspapper innan panering. Tärna sedan fisken. Häll upp panko, mjölk och majstärkelse i 3 olika skålar. |
2
Done
|
Mango & avokadosalsaTärna avokadon och gurkan. Vänd försiktigt ihop med gurka, mango, chili, olivolja, pressad vitlök och lime utan att avokadon blir för mosig |
3
Done
|
RödkålsalladStrimla rödkålen. Salta, pressa över lime och ringla över olivolja och massera in i rödkålen. |
4
Done
|
Stek fisken och serveraStek fisken i rikligt med olja på relativt hög värme tills alla bitar är gyllene. Vänd på dem så alla sidor blir gyllene. Låt rinna av på papper. |