Ingredients
-
Rostad salsa
-
20 st Körsbärstomater
-
1 st Rödlök
-
2 st Vitlöksklyftor
-
1 tsk Chipotle chili
-
Lime
-
Salt
-
Olivolja
-
Peppar
-
Övrigt
-
600 g Grillost
-
2 st Avokado
-
12 st Körsbärstomater
-
1 st Rödlök
-
1 st Grönsaksbuljong
-
100 g Ruccola
-
2 dl Bulgureller couscous
-
Balsamico
Directions
Grillostsallad med rostad salsa. En smarrig sallad med frasigt stekt grillost som passar perfekt med sötman och syran i den rostade tomatsalsan. Kan start rekommendera att göra salsan till tacos. Det är inte alls avancerat och blir supergott!
Steps
1
Done
|
TomatsalsanSätt ugnen på 200 grader. Dela tomater och löken och lägg över i en form tillsammans med vitlöksklyftorna. Ringla över olja. Salta och krydda med chipotle chili. Rosta i 20-30 min tills löken och tomaterna fått färg. |
2
Done
|
Övriga tillbehörKoka bulgur enligt anvisningarna på paketet med en grönsaksbuljong. Sila av och låt svalna. |
3
Done
|
ServeraLägg ruccola och bulgur i botten på en skål. Toppa med avokado, rödlök, tomater, halloumi, salsan och ringla sist över balsamico. |