1 0
Hemmagjord pyttipanna med korv

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
800 g Fast potatis
3 st Chorizo
2 st Lök
0.5 dl Persilja
Peppar
Salt
Tillbehör
Stekt ägg
Rödbetor
Gräddfil

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Hemmagjord pyttipanna med korv

  • 50
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Tillbehör

Directions

Share

Pyttipanna med korv. En perfekt rätt att laga när man har rotfrukter eller potatis som man behöver göra av med, eller andra rester. I det här receptet använde jag en korv från Smak av Gotland med smaken tryffel och peppar. Den kan jag rekommendera!

Steps

1
Done

Skala och tärna potatisen. Stek den i en stor panna i både olja och smör. Försök att inte röra om för ofta utan rör istället genom att flippa på pannan, detta för att inte mosa ner potatisen för mycket. Kommer ta ca 20-30 min för potatisen att bli stekt. Salta och peppra.

2
Done

När potatisen nästan är klar. Stek lök i smör i en separat panna. Lägg över på en tallrik och stek korven i skivor. När korven är klar - lägg över den i pannan med potatis tillsammans med löken. Stek ihop. Smaka av med salt och peppar. Vänd i lite hackad persilja.

3
Done

Servera pyttipannan med stekt ägg, rödbetor och lite gräddfil.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
plazma oblande - rån med choklad och kex
previous
Rån med kex och choklad (plazma oblande)
Nyårsdessert - brownie med hallonsorbet, kolafyllda maränger, hallon och citronmeliss
next
Nyårsdessert – brownie med hallonsorbet, kolafyllda maränger, hallon och citronmeliss
plazma oblande - rån med choklad och kex
previous
Rån med kex och choklad (plazma oblande)
Nyårsdessert - brownie med hallonsorbet, kolafyllda maränger, hallon och citronmeliss
next
Nyårsdessert – brownie med hallonsorbet, kolafyllda maränger, hallon och citronmeliss

Add Your Comment