0 0
Högrevsburgare med ost och tryffelmajonnäs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Burgare
400 g Högrevsfärs
Salt
Peppar
Rapsolja att steka i
Tillbehör
Cheddar
Sallad
Rödlök
Tomater
Tryffelolja
Majonnäs
Hamburgerbröd

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Högrevsburgare med ost och tryffelmajonnäs

  • 20
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Burgare

  • Tillbehör

Directions

Share

Högrevsburgare med ost och tryffelmajonnäs. Goda pressade burgare med rödlök, tomat, ost, sallad, tryffelmajonnäs i potato buns som var väldigt saftiga och goda. Tycker burgare är godare när de är lite tunnare. Tycker att alla andra smaker från tillbehören träder fram då och köttet tar inte över allt.

Vi åt tillsammans med spiral/skruvpotatis – receptet hittar du här

 

Steps

1
Done

Burgare

Salta och peppra färsen. Forma till burgare i den storleken du vill ha och stek i olja på medelvärme. Pressa burgarna med en spatel. Vänd på dem och lägg på en ostskiva. Låt osten smälta tills köttet är färdigstekt.

2
Done

Tillbehör

Blanda majonnäs med tryffeloljan tills du får önskad smak. Hacka alla grönsaker och rosta bröden.

3
Done

Servera

servera burgaren med alla tillbehör och god pommes eller spiralpotatis till!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Champinjonsoppa med bruschetta
previous
Champinjonsoppa med bruschetta
spiralpotatis
next
Spiralpotatis – på spett
Champinjonsoppa med bruschetta
previous
Champinjonsoppa med bruschetta
spiralpotatis
next
Spiralpotatis – på spett

Add Your Comment