0 0
Högrevsburgare med ost och tryffelmajonnäs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Burgare
400 g Högrevsfärs
Salt
Peppar
Rapsolja att steka i
Tillbehör
Cheddar
Sallad
Rödlök
Tomater
Tryffelolja
Majonnäs
Hamburgerbröd

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Högrevsburgare med ost och tryffelmajonnäs

  • 20
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Burgare

  • Tillbehör

Steg

Dela

Högrevsburgare med ost och tryffelmajonnäs. Goda pressade burgare med rödlök, tomat, ost, sallad, tryffelmajonnäs i potato buns som var väldigt saftiga och goda. Tycker burgare är godare när de är lite tunnare. Tycker att alla andra smaker från tillbehören träder fram då och köttet tar inte över allt.

Vi åt tillsammans med spiral/skruvpotatis – receptet hittar du här

 

Steg

1
Färdig

Burgare

Salta och peppra färsen. Forma till burgare i den storleken du vill ha och stek i olja på medelvärme. Pressa burgarna med en spatel. Vänd på dem och lägg på en ostskiva. Låt osten smälta tills köttet är färdigstekt.

2
Färdig

Tillbehör

Blanda majonnäs med tryffeloljan tills du får önskad smak. Hacka alla grönsaker och rosta bröden.

3
Färdig

Servera

servera burgaren med alla tillbehör och god pommes eller spiralpotatis till!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Champinjonsoppa med bruschetta
Föregående
Champinjonsoppa med bruschetta
spiralpotatis
Nästa
Spiralpotatis – på spett
Champinjonsoppa med bruschetta
Föregående
Champinjonsoppa med bruschetta
spiralpotatis
Nästa
Spiralpotatis – på spett

Kommentera