0 0
Italiensk kycklingwrap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
5 st Kycklinglårfilé
1 st Rödlök
2 dl Soltorkade tomater
1 paket Färskost örter
1 paket Minimozzarella
10 st Körsbärstomater
Balsamico
Ruccola
4 stora Tortilla
Kryddor till kycklingen
Oregano
Salt
Peppar
Vitlökspulver
Paprikapulver

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Italiensk kycklingwrap

  • 30
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

  • Kryddor till kycklingen

Directions

Share

Supergod italiensk kycklingwrap. I wrapen har jag färskost med örter, en röra på soltorkade tomater, grönsaker och kyckling. Vill du göra den vegetarisk går det utmärkt att byta ut kycklingen mot soyafiléer. Det går också bra att skippa den helt och köra på mer mozzarella och grönsaker istället!

Steps

1
Done

Kycklingen

Salta och peppra kycklingen. Krydda med paprikapulver, vitlökspulver och oreganon.
Stek sedan kycklingen på medelvärme i både smör och olja tills den är genomstekt och gyllene på båda sidor.

2
Done

Tillbehören

Hacka tomat, rödlök, dela mozzarellan och mixa de soltorkade tomaterna till en röra. Smaka av med salt och peppar.

3
Done

Gör wrapen

Bre färskost med örter på ena halvan av tortilan och röran med soltorkade på den andra. Lägg sedan på tomater, rödlök, mozzarella, ruccola, kyckling. Ringla sist över balsamico och vik ihop.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Saftig hög chokladtårta med chokladmousse och chokladmaraängsmörkräm
previous
Saftig hög chokladtårta med chokladmousse och chokladmarängsmörkräm
Snabb variant av turkisk manti - med pasta
next
Snabb variant av turkisk manti – med pasta
Saftig hög chokladtårta med chokladmousse och chokladmaraängsmörkräm
previous
Saftig hög chokladtårta med chokladmousse och chokladmarängsmörkräm
Snabb variant av turkisk manti - med pasta
next
Snabb variant av turkisk manti – med pasta

Add Your Comment