0 0
Krispiga filodegsrullar med Nutella

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
500 g Filodeg
1 st Ägg
0.5 dl Rapsolja
1 dl Mjölk
1 burk Nutella

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krispiga filodegsrullar med Nutella

  • 35
  • Portioner 6
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Krispiga och väldigt goda nutellarullar med filodeg. Kräver dessutom inte mer än 10-15 minuter att slänga ihop. Vill du inte använda Nutella så går det bra med annan hasselnöts eller chokladkräm. De är allra godast ljumna och krispiga, men går att värma på i efterhand.

Tips på Studentpresenter här (adlink)

Steg

1
Färdig

Börja med att sätta ugnen på 200 grader och klä en långpanna med bakplåtspapper.

2
Färdig

Vispa sedan ägget och rör ner mjölk och olja. Vispa upp lätt.

3
Färdig

Lägg ett filodegspapper på en ren arbetsyta och pensla det med den smeten du precis vispat ihop. Repetera med ett till blad. På det 3e bladet smetar du på Nutella längs med ena långsidan, ett par msk. Vik in kortsidorna 1-2 cm och rulla ihop rullen och placera på plåten. Reptera tills filodegen är slut.

4
Färdig

Grädda rullarna i 15-20 min i mitten av ugnen tills de är gyllene. Låt svalna en aning och servera sedan. De är godast när de är ljumna och fortfarande krispiga. Går bra att värma på i efterhand också!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
fluffiga bananpannkakor
Föregående
Fluffiga bananpannkakor
krämig kycklingryta
Nästa
Krämig kycklinggryta med champinjoner och paprika
fluffiga bananpannkakor
Föregående
Fluffiga bananpannkakor
krämig kycklingryta
Nästa
Krämig kycklinggryta med champinjoner och paprika

Kommentera