0 0
Krispiga filodegsrullar med Nutella

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Filodeg
1 st Ägg
0.5 dl Rapsolja
1 dl Mjölk
1 burk Nutella

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Krispiga filodegsrullar med Nutella

  • 35
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Krispiga och väldigt goda nutellarullar med filodeg. Kräver dessutom inte mer än 10-15 minuter att slänga ihop. Vill du inte använda Nutella så går det bra med annan hasselnöts eller chokladkräm. De är allra godast ljumna och krispiga, men går att värma på i efterhand.

Steps

1
Done

Börja med att sätta ugnen på 200 grader och klä en långpanna med bakplåtspapper.

2
Done

Vispa sedan ägget och rör ner mjölk och olja. Vispa upp lätt.

3
Done

Lägg ett filodegspapper på en ren arbetsyta och pensla det med den smeten du precis vispat ihop. Repetera med ett till blad. På det 3e bladet smetar du på Nutella längs med ena långsidan, ett par msk. Vik in kortsidorna 1-2 cm och rulla ihop rullen och placera på plåten. Reptera tills filodegen är slut.

4
Done

Grädda rullarna i 15-20 min i mitten av ugnen tills de är gyllene. Låt svalna en aning och servera sedan. De är godast när de är ljumna och fortfarande krispiga. Går bra att värma på i efterhand också!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
fluffiga bananpannkakor
previous
Fluffiga bananpannkakor
krämig kycklingryta
next
Krämig kycklinggryta med champinjoner och paprika
fluffiga bananpannkakor
previous
Fluffiga bananpannkakor
krämig kycklingryta
next
Krämig kycklinggryta med champinjoner och paprika

Add Your Comment