Ingredients
-  
Kyckling + marinad
 -  500 g Kycklinglårfilé
 -  2 tsk Bakpulver
 -  2 msk Majsstärkelse
 -  0.5 st Lime
 -  1 msk Japansk soya
 -  1 st Vitlöksklyftor
 -  
Såsen
 -  1.5 dl Kycklingbuljong
 -  3 msk Oystersås
 -  1.5 msk Kinesisk soya
 -  1 msk Farinsocker
 -  1 msk Rapsolja
 -  
Grönsaker
 -  2 st Morötter
 -  2 st Paprika röd
 -  1 sts Broccoli
 -  1 st Lök
 -  2 själkar Själkselleri
 -  
Övrigt
 -  250 g Äggnudlar
 -  
Topping
 -  Sötsursås
 -  Sriracha
 
Directions
Kycklingwok med nudlar och grönsaker. God och lättlagad wok med kripsiga grönsaker och mör kycklignen. Kycklingen marineras i bland annat bakpulver som gör kycklingen mör och majstärkelse som ger kycklignen fin yta. I den här woken hade jag paprika, morot, broccoli, lök och själkselleri men det går bra att variera grönsakerna.
Steps
|   1  Done   |   KycklingenTärna kycklingen och blanda ihop ingredienserna till marinaden. Låt kycklingen marineras medan du förbereder resten.  |  
|   2  Done   |   SåsenKoka upp en kycklingbuljongen och blanda ihop med resten av ingredienserna i en skål. Ställ åt sidan.  |  
|   3  Done   |   Grönsakerna och nudlarnaKoka nudlarna al dente och hacka och strimla alla grönsaker.  |  
|   4  Done   |   WokaStek kycklingen gyllene i olja och lägg sedan över på ett fat.  |  
|   5  Done   |   ServeraServera nudelwoken och toppa förslagsvis med sriracha och sötsursås.  |  
7 Comments Hide Comments
Älskar denna ☺️ men kycklingen fastnar alltid i pannan? Vad gör jag för fel? 😞
kul! hmm har du testat att ha mer olja i pannan?
Fantastiskt gott, la i bambusskott också, rekommenderas😀
Kan man byta sötsursås mot ketjap manis?
Har själv inte testat, men det kanske funkar bra! 🙂
Det här var sååå gott! Uteslöt stjälksellerin dock pga kräsna barn. La till lite krossade jordnötter på toppen vid servering.
Kul att höra! 😀 //<3