Ingredients
-
400 g Färska lasagneplattor
-
160 g Salami
-
1 paket Ricotta
-
2 st Vitlöksklyftor
-
0.5 st Chili
-
30 g Smör
-
1 st Schalottenlök
-
Topping
-
Ruccola
-
Pinjenötter
-
Parmesan
Directions
Öppen lasagne med smörstekt salami, vispad ricotta, rostade pinjenötter och ricotta. En väldigt snabb och god pastarätt. Perfekt om du vill laga något som känns lite lyxigare men inte kräver så mycket tid. Namnet öppen lasagne innebär att man ser alla ingredienser som “lasagnen innehåller”.
Steps
1
Done
|
Hacka schalottenlök, chili och vitlök. Fräs i smör och olivolja på medelvärme. Dela salamin i mindre bitar och stek den. Tillsätt smör och låt de smälta ihop. Peppra. |
2
Done
|
Koka upp vatten och blöttlägg lasagneplattorna i ca 1-2 eller tills de bliviti mjuka. Rosta pinjenötterna. Vispa upp ricottan, salta lätt och peppra |
3
Done
|
Servera den öppna lasagnen med de färska lasagneplattorna, den smörstekta salamin, rostade pinjenötter, ruccola och parmesan. |