Ingredients
-
Rosta i ugnen
-
400 g Babytomater
-
1 st Rödlök
-
2 st Vitlöksklyftor
-
0.75 dl Pumpafrön
-
Olivolja
-
Salt
-
Peppar
-
Till såsen
-
1.5 dl Grädde
-
400 g Pasta
-
Salt
-
Chilipulver
-
Topping
-
1 st Mozzarella
-
Basilika
Directions
Lättlagad pasta med rostad tomatsås och mozzarella. Du rostar allting i ugnen, mixar, kokar upp med grädde och blandar med pastan. Väldigt smidigt och gott. Hade i lite pumpafrön för lite textur men också protein och antioxidanter.
Toppa pasta med mozzarella och färsk basilika.
Steps
1
Done
|
Rosta tomaternaSätt ugnen på 200 grader. |
2
Done
|
SåsenMixa de rostade grönsakerna och vänd ner i en djup panna. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt, chilipulver och peppar. När det smakar bra. Vänd i pastan. |
3
Done
|
ServeraServera pastan med mozzarella och färsk basilika. |