Ingredients
-  Rosta i ugnen
-  400 g Babytomater
-  1 st Rödlök
-  2 st Vitlöksklyftor
-  0.75 dl Pumpafrön
-  Olivolja
-  Salt
-  Peppar
-  Till såsen
-  1.5 dl Grädde
-  400 g Pasta
-  Salt
-  Chilipulver
-  Topping
-  1 st Mozzarella
-  Basilika
Directions
Lättlagad pasta med rostad tomatsås och mozzarella. Du rostar allting i ugnen, mixar, kokar upp med grädde och blandar med pastan. Väldigt smidigt och gott. Hade i lite pumpafrön för lite textur men också protein och antioxidanter.
Toppa pasta med mozzarella och färsk basilika.
Steps
| 1 Done | Rosta tomaternaSätt ugnen på 200 grader. | 
| 2 Done | SåsenMixa de rostade grönsakerna och vänd ner i en djup panna. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt, chilipulver och peppar. När det smakar bra. Vänd i pastan. | 
| 3 Done | ServeraServera pastan med mozzarella och färsk basilika. |