Ingredients
-
2 paket färska Lasagneplattorfärska
-
250 g Ricotta
-
450 g Fryst spenat
-
1 st Mozzarella
-
100 g Parmesan
-
2 st Vitlöksklyftor
-
2 msk Persilja
-
500 ml Tomatsås
-
1.5 tsk Lökpulver
-
Kvisttomater
-
Salt
-
Peppar
Directions
Pastarullar med spenat och ricottafyllning i tomatsås. Perfekt helgmat och dessutom väldigt väldigt gott också! Vill du så kan du göra en tomatsås från scrath men det går lika bra med en god färdigköpt tomatsås. Jag använder även färska lasagneplattor vilket gör det här receptet väldigt snabbt att laga 😀
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 225 grader. |
2
Done
|
Tina upp spenaten och låt den rinna av ordentligt. Stek den i olja med vitlök, krydda med salt, peppar, lökpulver och blanda med ricottan. |
3
Done
|
Koka upp vatten och doppa lasagneplattorna i varmvattenen tills de mjuknar upp en aning för det ska bli lättare att rulla. Fyll rullarna med 1-2 stora msk fyllning och placera i en oljad form. Häll över tomatsåsen och riv över parmesan och skivad mozzarella. Lägg på lite tomater och grädda i ca 20-25min eller tills rullarna är genomgräddade, tomatsåsen varm och osten smält. Servera med en sallad |