0 0
Polkamaränger – små och söta polkagrismaränger

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 st Äggvita
1 dl Strösocker
1 dl Florsocker
1 tsk Pepparmintarom
Röd färgpasta

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Polkamaränger – små och söta polkagrismaränger

  • 110
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Polkamaränger – små och söta polkagrismaränger. Maränger med röda ränder med smak av polkagris. För göra dessa behöver du en spritspåse, pepparmintarom och röd färgpasta. Du vispar upp marängerna som vanligt och smaksätter sedan med pepparmint. För att få till de röda ränderna gör du streck längs med spritspåsen innan du fyller påsen med marängvispet.

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 100 grader. Vispa upp äggvitan till ett fast vitt skum, vänd i strösockret lite åt gången under vispning. Vispa tills du har en fast och vit maräng, ca 5-7 min.

2
Done

Sikta ner florsockret och vänd ihop med slickepott. Vänd i pepparmintarom. Ta fram en spritspåse med en fin tyll . Gör 5-6 tunna streck längst med påsen med den röda färggelen. Smeta ut strecken lätt med en sked och fyll sedan påsen med marängen. Spritsa ut på en plåt.

3
Done

Grädda i ca 1-1.5h. Sänk värmen till 90 grader. Grädda tills marängerna är torra. Stäng av ugnen och låt marängerna svalna i ugnen.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Baklavarullar - god baklava med valnötter
previous
Baklavarullar – god baklava med valnötter
Chokladtårta med mjölkchokladmousse, mörk chokladmousse och mörkchokladganache
next
Chokladtårta med mjölkchokladmousse, mörk chokladmousse och mörkchokladganache
Baklavarullar - god baklava med valnötter
previous
Baklavarullar – god baklava med valnötter
Chokladtårta med mjölkchokladmousse, mörk chokladmousse och mörkchokladganache
next
Chokladtårta med mjölkchokladmousse, mörk chokladmousse och mörkchokladganache

Add Your Comment