0 0
Sojabitar med cashewnötter – Vegetarisk wok

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Sojabitar
1 paket Soyafilé bitar
0.75 dl Majsstärkelse
Salt
Såsen
3 msk Japansk soya
2 msk Kinesisk soya
1 msk risvinäger eller lime
3 msk Farinsocker
1 msk Majsstärkelse
Grönsaker
1 st Paprika gul
1 st Paprika grön
1 st Paprika röd
1 st Gullök
3 dl Cashewnötter
Topping och tillbehör (valfritt)
Sweet chili sås
Sriracha
Ris

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sojabitar med cashewnötter – Vegetarisk wok

  • 35
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Sojabitar

  • Såsen

  • Grönsaker

  • Topping och tillbehör (valfritt)

Steg

Dela

Sojabitar med cashewnötter! Jag har gjort en vegetarisk variant på min kycklingwok med cashewnötter.

Otroligt gott och enkelt! En perfekt vardagsrätt som även passar bra i matlådan. Jag använder 3 olika färger på paprikan för att jag tycker det blir fint, men det går bra att ta de paprikasorter du tycker om!

Veckans produkttips: BÄSTA rivjärnet från MICROPLANE! Perfekt till citrus, parmesan, choklad och muskot.

Steg

1
Färdig

Sojabitarna

Tina upp sojabitarna och salta och blanda med majstärkelse. Stek i olja tills de blir lite gyllene och ställ åt sidan.

2
Färdig

Såsen

Blanda ihop alla ingredienser till såsen i en skål.

3
Färdig

Grönsakerna

Tärna paprikan, löken och hacka vitlöken.
Fräs löken och cashewnötterna i en panna med lite olja. Tillsätt sedan paprikan och vitlöken, stek lite till. Vänd sedan i sojabitarna och såsen. Låt wokas ihop i 3-4 minuter.

4
Färdig

Servera

Servera med ris eller risnudlar och toppa med sweet chilisås!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Wok på plåt – Grönsakswok i ugnen
Nästa
Jordnötsmörsbakad granola – god nötssmörsbaskad granola
Föregående
Wok på plåt – Grönsakswok i ugnen
Nästa
Jordnötsmörsbakad granola – god nötssmörsbaskad granola

Kommentera