0 0
Tonfiskbiffar med äggnudlar och srirachamajonnäs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 burkar Tonfik i burk
1 st Rödlök
1 st Paprika grön
0.5 dl Persilja
2 msk Panko
2 msk + 2 dl att vända i Vetemjöl
1 st Salladslök
2 tsk Sriracha
2 st Vitlöksklyftor
2 st Ägg
Salt
Tillbehör
1 paket Äggnudlar
Broccoli
Sriracha mayo

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Tonfiskbiffar med äggnudlar och srirachamajonnäs

  • 40
  • Serves 3
  • Medium

Ingredients

  • Tillbehör

Directions

Share

Enkla tonfiskbiffar som är krispiga på utsidan men mjuka på insidan. Servera tonfiskbiffarna med äggnudla, stekt broccoli och srirachamajnonnäs. Antingen färdigköpt eller blanda ihop majonnäs med önskad mängd srirachasås.

Steps

1
Done

Tonfiskbiffar

Finhacka paprika, salladslök, rödlök och persilja. Låt tonfisken rinna av ordentligt, den får inte vara vattning. Blanda sedan med tonfisken med grönsakerna och ägg. Tillsätt sedan mjöl, 2 msk panko, lite olja, peppar, sriracha (valfritt), salt och blanda ihop. Forma till biffar och vänd i panko. Stek på medelvärme i olja på båda sidorna tills de är genomstekta och krispiga.

2
Done

Nudlarna

Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Dela broccolin och stek den i olja tillsammans med pressad vitlök och salt. Blanda sedan nudlarna och broccoli, tillsätt lite olja.

3
Done

Servera tonfiskbiffarna med nudlarna och sriachamajonnäs!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
krämig chorizopasta
previous
Krämig chorizopasta
bibimbap med tofu
next
Bibimbap med tofu
krämig chorizopasta
previous
Krämig chorizopasta
bibimbap med tofu
next
Bibimbap med tofu

Add Your Comment