Ingredients
-
1 st Zucchini
-
2 st Paprika röd
-
400 g Champinjoner
-
2 burkar Finkrossade tomater
-
1 st Gullök
-
1 st Vitlök
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Basilika
-
2 msk Persiljafärsk
-
1 krm Peppar
-
Örtsaltefter smak
-
1 tsk Paprikapulver
-
2 msk Grönsaksfond
-
Rapsoljaatt steka i
Directions
En enkel vegetarisk chili sin carne med paprika, champinjoner och zucchini. Viktigt att inte snåla med kryddor för det är det som lyfter grytan. Vill man så kan även ha i bönor för att få i lite mer protein.
Servera med ris och Creme Fraiche smaksatt med 1 vitlöksklyfta, 1 msk färsk persilja, salt och peppar!
Steps
1
Done
|
Finhacka gullök och alla grönsaker i små bitar, ca 1 cm. Fräs löken i olja och tillsätt sen grönsakerna. Stek dem i ca 7-8 min. |
2
Done
|
Tillsätt finkrossade tomater, grönsaksfond, pressad vitlök, torkad oregano, torkad basilika, paprikapulver, örtsalt och peppar. Låt puttra i ca 15-20 min. |
3
Done
|
När grytan puttrar så smaka av med mer kryddor och örtsalt och tillsätt mer om det behövs. Tillsätt färsk persilja. |
4
Done
|
Servera med ris och vitlöksremefraiche. |