Ingredients
- 400 g Soyafärs
- 4 st Zucchini
- 400 ml Finkrossade tomater
- 2 st Vitlöksklyftor
- 100 g Champinjoner
- 2 msk Grönsaksfond
- 1 tsk Timjan
- 1 tsk Oregano
- 2 msk Persiljafärsk
- 0.5 tsk Chilipulver
- Salt
- Peppar
- 150 g Fetaost
-
Tillbehör
- Tzatziki
- Sallad
Directions
Färsfylld zucchini toppad med fetaost. En enkel och god vardagsrätt som går att variera med båda grönsaker, färs och ost. I det här receptet har jag vegofärs men det går bra med vilken färs som helst. Servera med tzatziki och en sallad!
Steps
1 Done | Börja med att dela zucchinin på längden och gröp ur dem med en sked. Spara innehållet som du kan använda i fyllningen. Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka champinjonerna och fräs dem i olja. Tillsätt färs och vitlök. Stek på i 2-3 min. |
2 Done | Tillsätt finkrossade tomater, grönsaksfond, salt, peppar, oregano, timjan, chilipulver och färsk persilja. Låt puttra i 10-15min. |