Ingredients
-
400 g Soyafärs
-
4 st Zucchini
-
400 ml Finkrossade tomater
-
2 st Vitlöksklyftor
-
100 g Champinjoner
-
2 msk Grönsaksfond
-
1 tsk Timjan
-
1 tsk Oregano
-
2 msk Persiljafärsk
-
0.5 tsk Chilipulver
-
Salt
-
Peppar
-
150 g Fetaost
-
Tillbehör
-
Tzatziki
-
Sallad
Directions
Färsfylld zucchini toppad med fetaost. En enkel och god vardagsrätt som går att variera med båda grönsaker, färs och ost. I det här receptet har jag vegofärs men det går bra med vilken färs som helst. Servera med tzatziki och en sallad!
Steps
1
Done
|
Börja med att dela zucchinin på längden och gröp ur dem med en sked. Spara innehållet som du kan använda i fyllningen. Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka champinjonerna och fräs dem i olja. Tillsätt färs och vitlök. Stek på i 2-3 min. |
2
Done
|
Tillsätt finkrossade tomater, grönsaksfond, salt, peppar, oregano, timjan, chilipulver och färsk persilja. Låt puttra i 10-15min. |