Pannacotta utan gelatin – med vaniljsmak och hallonspegel. Vet du att du enkelt göra pannacotta utan gelatin. Det du använder istället för geletidblad är gelesocker....
Tacolasagne – en enkel och snabblagad maträtt inspirerad av den populära tacopastan. I receptet använder jag färska lasagneplattor som jag kokar snabbt så de mjuknar lite.
En krämig och smakrik curryröra med kyckling. Kycklingcurry i baguette lagas snabbt och du kan förbereda röran innan och förvara i kylen. Perfekt till picknick eller när man vill ha...
Otroligt goda och mjuksega saffranscookies med vit choklad. Hemligheten är smör och att vispa smeten för hand så man inte riskerar att vispa för mycket. Även en extra äggula ger...
Fancy snickersrutor till julbordet? På ett enkelt sätt blir de lite finare och samtidigt väldigt goda. Det är väldigt gott och dessutom väldigt enkelt att göra till många.
Vörtbröd i långpanna – saftig vörtbröd som inte kräver någon knådning. Degen jäser i rumstemperatur under dagen eller natten. Du kan addera blötlagda russin i...
Sötpotatischili med bönor och linser! En rätt som sköter sig själv, nästan. Du slänger bara ner alla ingredienser i en stor gryta och låter de sedan småputtra i ca 1.5-2h....
Säsongspasta i november blev smarrig smörstekt gnocchi med stekt färs och kål. Otroligt gott och lättlagat! Rekommenderar verkligen attn testa. Servera som de är eller med en klick lingonsylt till.
Veckans matsedel: Riktigt risiga middagar Ris är en ingrediens man kan laga väldigt många olika rätter med, eftersom den används inom köken i världens alla...
En god och riktigt krämig potatisgratäng med dragon. Du kan servera gratängen till kyckling, kött eller fisk. Det går också bra att byta ut dragonen mot annan ört eller krydda....