Ingredients
-
Vårrullar
-
200 g Champinjoner
-
1 burk Bambuskott
-
2 st Morötter
-
200 g Vitkål
-
4 st Salladslök
-
2 st Vitlöksklyftor
-
2 msk Japansk soya
-
2 tsk Ingefära
-
Salt
-
Rapsoljaatt steka i
-
Vårullsdeg
-
Sötsursås
-
1.25 dl Strösocker
-
2.5 dl Ananasjuice
-
3 msk Ketchup
-
1 msk Japansk soya
-
1 msk Majsstärkelse
-
2 msk Vatten
-
0.75 dl Ljus risvinäger
Directions
Goda vegetariska vårrullar med hemmagjord sötsursås. Filodegsbladen till vårrullarna har jag köp på en asiatisk livsmedelsbutik. Jag köpte den näst största storleken, men de finns i både större och mindre. Här har jag ett recept på mindre vårrullar.
Steps
1
Done
|
VårrullarnaTina upp bladen. Hacka och strimla alla grönsaker. Riv vitlök och ingefära. |
2
Done
|
Rulla och stek vårrullarna |
3
Done
|
SötsursåsBlanda alla ingredienser förutom majstärkelse och vatten i en kastrull. |