Ingredients
- 500 g Köttfärs
- 2 st Vitlöksklyftor
- 200 g Champinjoner
- 100 g Spenatfärsk
- 2 st Pak choi
-
Sås
- 5 msk Japansk soya
- 4 msk Hoisinsås
- 3 msk Farinsocker
- 1 msk Sriracha
-
Övrigt
- 400 g Vetenudlar
-
Topping (valfritt)
- 4 st Salladslök
- Chiliflakes
Directions
Supergod och snabblagad nudelrätt med vetenudlar, stekt färs, champinjoner, spenat och pak choi. Jag använder blandfärs men det går lika bra med annan typ av färs. Går utmärkt med vego!
Använder breda udonnudlar – de finns bland annat på Hemköp och Willys. Se hur de ser ut här
Steps
1 Done | SåsenBörja med att blanda ihop alla ingredienser till såsen i en litet skål. |
2 Done | Skiva champinjonerna. Stek dem i en torr panna tills de börjar få yta. Tillsätt färsen och stek tills du får ordentligt med yta. Pressa i vitlöken och stek med svampen och färsen. |
3 Done | Servera direkt! Toppa med salladslök och chiliflakes. |
3 Comments Hide Comments
Hur mycket nudlar? 😅
oj då! ca 400g, har skrivit till det nu 😀
Tusen tack! Ser fram emot att testa ikväll 🙂