Ingredients
-
Ugnsrostade grönsaker
- 1 st Paprika röd
- 1 st Aubergineliten
- 1 st Zucchiniliten
- 12 st Körsbärstomater
- 2 msk Neutral olja
- 1 st Vitlöksklyftor
- 0.5 tsk Chilipulver
- 1 tsk Lökpulver
- Salt
- Peppar
-
Övrigt
- 400 g Pasta
- 2 st ICA Selection pastasås pecorino och ricottaeller annan pastasås
- 250 g Ricotta
- 1.5 tsk Olivolja
- Salt
- Peppar
Directions
Enkel pasta med ugnsrostade grönsaker och ricotta. Smarrig och god vegetarisk pasta med färdigköpt tomatsås och ugnsrostade grönsaker. Vi toppar allt med vispad ricotta och persilja. Resultatet blir en trevlig och god pastamiddag. Servera antingen i ett stort fat eller i separata portioner.
Steps
1 Done | Ugnsrostade grönsakerSätt ugnen på 220 grader. Skölj och dela grönsakerna. Lägg över i en stor skål. Ringla över olja, pressa i vitlök och strö på alla kryddor. |
2 Done | SåsenKoka pastan al dente i saltat vatten. Värm på såsen i en djup panna. Vänd i pastan tillsammans med en skvätt olivolja. |
3 Done | Toppa och servera pastanBlanda ihop ricotta med salt, peppar och olivolja i en skål. |
One Comment Hide Comments
Veldig god oppskrift! Grei måte å få brukt opp grønnsaker som ligger i kjøleskapet på 😍❤️