Enkel och frasig kycklingschnitzel. Perfekt att göra en större sats för att sedan göra flera rätter. Du kan servera kyckligschnitzeln färk med örtvinägrett och potatis, och sedan värma på för...
Kardemummalängd med vaniljkräm och sylt! Oootroligt saftig och god längd. Jag gjorde 2 st. En med marsankräm och hallonsylt toppad med glasyr, och en med marsankräm och choklad. Så otroligt...
Jordgubbstårta i portionsglas. En enkel och lättlagad jordgubbstårta som du serverar portionsvis i antingen fat eller i glas. Varva rulltårtsbottnar, med vaniljkräm utan ägg, jordgubbssylt och jordgubbar. Toppa med lättvispad...
Okonomiyaki – japansk vitkålspannkaka! Supergod och smidig att laga. Okonomi betyder ”det man gillar” och yaki ”grillad/stekt”. Så som namnet säger så kan man toppa med det man tycker om....
Chicken parmigiana – parmesanpanerad kyckling med tomatsås och mozzarella. Supergod kycklingrätt som du både kan servera till pasta, potatis eller ris. Rätten är ursprungligen från Italien men är väldigt poppis...
Krämig matpaj med massor av ost och tomat. Jag använder bräst och vanlig riven ost, men det blanda gärna fritt här. Pajen är perfekt i matlådan dagen efter när den...
Krämig och god passionfruktscheesecake med vit choklad. Går snabbt att baka och passionsfruktcurden passar perfekt till den krämiga fyllningen. Jag använder frysta passionsfruktskuber som man hittar i frysdisken på ICA....
Cupavci – kokosrutor doppade i chokladglasyr och kokos. En balkantolkning av kärleksmums. Väldigt goda och enkla att göra till många. Det går öven bra att byta ut den mörka chokladen...
Brytbröd – super mjukt, fluffigt och gott. Riktigt gott och mjukt! Degen går också att använda för att göra kiflice (små giflar) med olika fyllningar. Receptet ger ca 7-8 st...