Crepes med nutella och kexsmul – otroligt goda tunnare pannkakor fyllda me nutella och smulat kex. En klassisk kombo som man kan äta i bland annat Balkan. Skillnaden mellan pannkakor...
Fried rice med kyckling och räkor. En ultimat rätt att laga när du vill ta till vara på rester. Proteinet går att variera och likaså grönsakerna. Jag hade i både...
Dubbelbakad chokladkaka eller twice baked chocolate cake som är ett lite roligare namn. En helt glutenfri chokladkaka som bakas två gånger. Man bakar av halva smeten först för att sedan...
Lasagne på färska lasagneplattor är från och med nu mitt nya favoritsätt att göra lasagne. Det blir såå himla saftigt och gott, och jag föredrar lasagne såsig och saftig. I...
Filodegsknyten med fetaost – små snurror fyllda med fetaost. Blir en perfekt middag eller lunch tillsammans med en god sallad. Rullarna går utmärkt att ta med ut på picknick. Dagen...
Deviled eggs eller krämiga ägghalvor där äggulan gröps ur och mixas med majonnäs och smaksätts med bland annat tabasco. Ett enkelt sätt att variera ägghalvorna med och göra det snäppet...
Enkel citron- och marängglasstårta. Perfekt till sommarens bjudningar eller varför inte midsommar? Förbered allting och vid servering är det bara att garnera. Video på hur du gör finns här. Vill...
Raggmunk med rårörda lingon och stekfläsk. En klassiker som alltid går hem. Det är lättlagat och billigt. Du kan antigen köra på den klassiska toppingen som jag eller variera med...