Krispig smashed potatoes. Så gott och ett perfekt tillbehör till burgare, kött med mera! Jag använder små delikatesspotatisar och tycker det blir krispigast och godast. Låt potatisen gå länge i...
Hemmagjord karamellgranola med pecannötter. Karamellsåsen är gjord på 2 ingredienser och är helt vegansk. I det här receptet använder jag pecannötter för att ja tycker det är gott men du...
Enkelt fröknäcke gjort på majsmjöl och olika fröer. Perfekt till frukost eller mellanmål. Fröerna kan man variera beroende på vad man har i skafferit och likaså mjölet. Du kan t.ex...
Panerad festaost som jag serverar som en grekisk sallad med havreris. Väldigt gott och smidigt att laga. Det går både att äta rätten som huvudrätt eller som en sidorätt/sallad om...
Hemmagjord chokladgranola med hasselnötter och hackad mörk choklad. Väldigt gott att äta tillsammans med krämig grekisk yoghurt och kanske ett ugnsbakad päron eller färska jordgubbar. Annars är det lika gott...
En enkel tomat carpaccio med tunt skivade körsbärstomater, mandolinad rödlök och basilika. En tomatsallad som passar perfekt som tillbehör till t.ex pasta eller gnocchi. Du kan även toppa med lite...
Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette. En god förrätt eller tillbehör som passar perfekt till en pastarätt eller som en tapas rätt. Baguetten skivar jag tunt och rostar sedan...
Chokladkola och flingsalt som jag gjort i silikonformar. Det är väldigt smidigt och snyggt, men det går även bra att hälla över i en form, eller i ischokladformar. Kolan går...
En krämig och snabb pasta med trattkantareller med mycket svampsmak. Du kan blanda med annan svamp eller laga pastan med vanliga kantareller också! Jag tillsatte lite vanliga champinjoner, men du...
Tofish and chips, alltså en vegetarisk fish and chips. En riktigt god dessutom! Smakar ju inte exakt som fisk men påminner om det och man får en känsla av att...