Rostad potatissallad med dill och gräslök. Smarrigt och passar perfekt att servera till fisk, kött eller valfritt grillat. Går smidigt att göra och smakar gott ljummet. Servera gärna med rökt...
Chokladtryfflar med mörk choklad, havssalt och vanilj. Tryfflar är verkligen så gott och enkelt att göra. Det du behöver är choklad och grädde. Sedan kan du rulla och smaksätta dem...
Caesarsallad med lax! Smarrig caearsallad med krämig caesardressing, krispiga krutonger, grönsaker och paremsan. Lax istället för kyckling och knaperstekt bacon. Jag gör dressingen på vegansk aioli då jag gärna vill...
Vispat brynt smör! Så enkelt och smakrikt tillbehör till bakad potatis, grillat kött med mer. Gör en större sats och förvara sedan i kylen eller frysen. Du kan också smaksätta...
Bouillabaisse – fransk fiskgryta! En mustig tomatbaserad fiskgryta som man från början gjorde av fiskrester men på senare tid lagas med finare tillbehör som musslor, räkor, fin fisk. Du kan...
Krämig caesarsallad med pasta och kyckling. Dressingen är enkel och supergod. Jag gör den på vegansk aioli då jag gärna vill ha den äggfri. Något som jag inte hade i...
En fräsch och god glasnudelsallad med krispiga grönsaker och en vegansk nuoc cham vinegrätt. Nuoc cham är en populär vietnamesisk sås som görs med bland annat fisksås. I den här...
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås. En somrig dessert som man kan servera båda portionsvis genom att göra mindre maränger eller göra en stor tårta. Alla ingredienser går att preppa, men...
En god och smakrik linsgryta med vitlöksbrödsstavar till. Perfekt till matlådan och går även att äta tillsammans med ris, potatis eller andra kolhydrater. Jag hade gula linser i men det...