Hemmagjord karamellgranola med pecannötter. Karamellsåsen är gjord på 2 ingredienser och är helt vegansk. I det här receptet använder jag pecannötter för att ja tycker det är gott men du...
Fisn and chips med kall dillsås och krispig potatis. Otroligt gott och passar både till helg och vardags. Ett bra alternativ till fredagstacon om man vill variera sig litegrann! Jag...
Supergod korean fried chicken med ris och gurksallad. Har gjort ett liknande recept tidigt men den här gången gjorde jag bland annat en glaze på Gochujang. Gochujang är en koreansk...
Panerad festaost som jag serverar som en grekisk sallad med havreris. Väldigt gott och smidigt att laga. Det går både att äta rätten som huvudrätt eller som en sidorätt/sallad om...
Knäckiga kokosbars med mörk chokad. En härlig seg kokosbar täckt med mörk choklad. Baren har bra tuggmotstånd då jag använt rostade kokosflakes. Det är lite av de sötare laget och...
Hemmagjord chokladgranola med hasselnötter och hackad mörk choklad. Väldigt gott att äta tillsammans med krämig grekisk yoghurt och kanske ett ugnsbakad päron eller färska jordgubbar. Annars är det lika gott...
Ugnsbakade päron med honung. Supergott att äta tillsammans med krämig grekisk yoghurt och granola, eller till glass. Päronhalvorna kräver lite tid i ugnen och du behöver ösa dem då och...
Tiganites – supergoda grekiska pannkakor. Jag steker tiganites i rikligt med olja och toppar med honung och nötter. Då blir de extra frasiga. De är väldigt goda och smeten påminner...
En julig sallad med granatäpple, västerbottenost, valnötter, sötsyrlig vinägrett och prinskorv. En perfekt sallad till julbordet. Antingen så kan man blanda ihop alla ingredienser förutom dressingen och prinskorvar som man...
Asiatisk kycklingsallad med jordnötsdressing. Pankopanerad kyckling som blir superkrispig och god tillsammans med strimlade grönsaker och mango. Vill du göra en vegetarisk variant så byt ut kyckligen mot krispig tofu.