Wrap med linspuckar, fetaost, grönsaker och vitlöksyoghurt. Frasiga biffar som kan serveras såhär i en wrap eller med ris/couscous/bulgur med grönsaker och sås. Väldigt gott i vilket fall som helst!
Melazane alla parmigiana – Italiensk auberginegratäng. En krämig gratäng med en bra balanserad tomatsås, parmesan och mozzarella. En lite lättare rätt som är perfekt en fredag kväll om man vill...
Kycklingsallad med rostade kikärtor, couscous och grönsaker. En fräsch sallad med både krispig, mjukt och tuggit. Servera den med en vitlökssås på yoghurt, vitlök, salt och peppar eller en srirachafraiche...
En vintersallad som har både syra, sötma, sälta och umami! Jag äskakr den kombinationen och granatäpple och västerbottenost gör sig rikigt bra i den här salladen. Testa!
Krämig fläskfilépasta med champinjoner och paprika. Snabb och god pasta som även går att göra med kyckling och kycklingbuljong istället för fläskfilé och köttbuljong i det här fallet. ...
En klassisk köttfärssås med penne pasta. Den här pastarätten är en svårslagen vardagsklassiker! Festa till den genom att toppa med parmesan och färsk persilja eller byt ut spaghettin till penne,...
Tomatsallad med burrata, hemmagjorda krutonger och parmesandressing. En lite fräschare rätt som man antingen äta som en lättare lunch eller som förrätt. Viktigt att välja goda och söta tomater då...
Parmapasta med vitlökssmörad pasta, ugnsrostade tomater, rostade pinjenötter och basilika. En supergod och lite lyxigare pasta. Vitlökssmöret tillsammans med pastan blir så gott! Du bara måste testa den här rätten...
En enkel vegetarisk chili sin carne med paprika, champinjoner och zucchini. Viktigt att inte snåla med kryddor för det är det som lyfter grytan. Vill man så kan även ha...
Enkel pastasallad med grönkål, halloumi och champinjoner toppat med lite pumpafrön. Pastasalladen går att äta både varm och kall men jag föredrar den ljummen. Du kan byta ut halloumin mot...